Oglejte si ‟Dan kakovosti 2017” na spletu

Oglejte si Dan kakovosti 2017 na spletu

Inovativnost, kreativnost in proces nenehnih izboljšav so ključnega pomena za obstoj organizacij. Uspešne in inovativne organizacije nenehno izboljšujejo in optimizirajo poslovni proces z uvajanjem izboljšav na učinkovit način. K temu stremijo tudi vse spremembe v novi različici standarda kakovosti. Standard daje velik poudarek na sistematično obvladovanje tveganj, ki je pri uvajanju novosti v poslovanje ključnega pomena. V standardu je izpostavljeno razumevanje potreb in pričakovanj vseh zainteresiranih strani, kar omogoča identifikacijo priložnosti za izboljšave in inovacije. Opredeljeni sta tudi vključenost in večja odgovornost najvišjega vodstva, ki sta prav tako ključni pri gradnji inovativne organizacijske kulture in spodbujanju zaposlenih k iskanju kreativnih rešitev poslovanja

S kakšnimi izzivi se organizacije srečujejo pri vodenju in spodbujanju inovativnosti? Kje so meje naše kreativnosti?

Več o vsebini konference, predavateljih in foto galerijo dogodka si lahko ogledate tudi na spletni strani konference www.dan-kakovosti.si.

Bureau Veritas je strokovna storitvena družba s skoraj 200 letno tradicijo.

Naš cilj je nuditi odjemalcem vse storitve, ki so potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, zdravja, varnosti, okolja in družbene odgovornosti.

Z 69.000 zaposlenimi delujemo na 1.400 lokacijah po vsem svetu. Zaupalo nam je že preko 400.000 zadovoljnih strank.

Dostop do predavanj je možen s prijavo.