Oglejte si ‟Dan kakovosti 2015” na spletu

Ena od glavnih sprememb nove izdaje ISO 9001:2015 je vzpostavitev sistemskega pristopa miselnosti usmerjene v tveganja (»risk-based thinking«), ki je celovito vključeno v vse zahteve standarda. Uporabo pristopa miselnosti usmerjene v tveganja smo na letošnjem Dnevu kakovosti prezrcalili v pozitivno prepoznavanje priložnosti za nenehne izboljšave na vseh področjih delovanja. Priznani domači in tuji predavatelji, predstavniki gospodarstva različnih strok in akademskih krogov so nam predstavili svoj pogled na izkoriščanje priložnosti pri vodenju kakovosti, ravnanju z okoljem, učinkoviti rabi energije… Kako v svoje delovanje pritegniti še več priložnosti, nam je na humoren način prikazal igralec in komik Boštjan Gorenc, Pižama.

Več o vsebini konference, predavateljih in fotogalerijo dogodka si lahko ogledate na spletni strani konference www.dan-kakovosti.si

Bureau Veritas je strokovna storitvena družba s skoraj 200 letno tradicijo.

Naš cilj je nuditi odjemalcem vse storitve, ki so potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, zdravja, varnosti, okolja in družbene odgovornosti.

Z 69.000 zaposlenimi delujemo na 1.400 lokacijah po vsem svetu. Zaupalo nam je že preko 400.000 zadovoljnih strank.

Dostop do predavanj je možen s prijavo.