Oglejte si ‟Dan kakovosti 2016” na spletu

VODITELJSTVO: Načrtovanje, usmerjanje, nadzor ali mnogo več?

Proces nenehnih izboljšav in uvajanje sprememb v organizacijah zahteva odločen pritisk in vztrajnost s strani vodstva. Zavezanost k izboljšavam preko sistema vodenja kakovosti pomaga vodstvu tudi pri spodbujanju zaposlenih v usmerjenosti k izboljšavam. V novem standardu ISO 9001:2015 sta v primerjavi s prejšnjo različico prav odgovornost in zavezanost vodstva veliko bolje definirani in naravnani v smeri doseganja zastavljenih ciljev ter zagotavljanja uspešnega poslovanja organizacije.

Kakšne so zahteve standarda, s katerimi najvišje vodstvo dokazuje svojo zavezanost k sistemu vodenja kakovosti organizacije? Kakšne odgovornosti in pooblastila mora dodeliti vodstvo, da zagotovi doseganje načrtovanih rezultatov vseh procesov in delovanje sistema vodenja kakovosti po zahtevah mednarodnega standarda? S kakšnimi izzivi se srečuje sodobni vodja na različnih področjih delovanja? Na letošnjem srečanju smo s pomočjo prispevkov priznanih domačih in tujih organizacij skušali odgovorili na vprašanja, ki se porajajo v času sodobnega voditeljstva.

Več o vsebini konference, predavateljih in fotogalerijo dogodka si lahko ogledate na spletni strani konference www.dan-kakovosti.si.

Bureau Veritas je strokovna storitvena družba s skoraj 200 letno tradicijo.

Naš cilj je nuditi odjemalcem vse storitve, ki so potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, zdravja, varnosti, okolja in družbene odgovornosti.

Z 69.000 zaposlenimi delujemo na 1.400 lokacijah po vsem svetu. Zaupalo nam je že preko 400.000 zadovoljnih strank.

Dostop do predavanj je možen s prijavo.