Oglejte si ‟Dan kakovosti 2014” na spletu

Letošnji Dan kakovosti je zaznamovalo mednarodno sodelovanje ameriškega, francoskega in slovenskega gospodarstva.

Srečanje smo začeli z AmCham poslovnim zajtrkom in razpravo za okroglo mizo, kjer smo priznane tuje in slovenske gospodarstvenike izzvali k razmišljanju o moči in pomenu, ki ga ima kakovost na uspešnost slovenskega gospodarstva. Ali oznaka »Made in Slovenia« pooseblja odličnost, kakovost in prepoznavnost?

V strokovnem delu konference smo spregovorili o novostih in spremembah, ki se nam obetajo pri novi različici standarda kakovosti ISO 9001:2015, ter v nadaljevanju preko uspešnih slovenskih podjetnikov in drugih predstavnikov slovenskega gospodarstva podali vodilo, kako rasti in se vztrajno prebijati na poti do zastavljenih poslovnih ciljev. Navkjub krizi, ki ne popusti svojega trdnega okovja, smo želeli pokazati, da se s kakovostnim poslovanjem in osredotočanjem na nenehne izboljšave lahko dosegajo načrtovani poslovni rezultati.

Več o vsebini konference, programu in predavateljih ter fotogalerijo dogodka si lahko ogledate na spletni strani konference www.dan-kakovosti.si.

Analiza izpolnjenih anket je pokazala, da so bili udeleženci zelo zadovoljni s poslovnim zajtrkom in spremenjenim konceptom celotnega dogodka. Dan kakovosti je izpolnil pričakovanja kar 99% udeležencev.

Bureau Veritas je strokovna storitvena družba s skoraj 200 letno tradicijo.

Naš cilj je nuditi odjemalcem vse storitve, ki so potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, zdravja, varnosti, okolja in družbene odgovornosti.

Z 69.000 zaposlenimi delujemo na 1.400 lokacijah po vsem svetu. Zaupalo nam je že preko 400.000 zadovoljnih strank.

Dostop do predavanj je možen s prijavo.